NK ROGAŠKA

nogometna šola

NK Rogaška je nogometni klub, ki skrbi za športni in celostni razvoj svojih igralcev. Vpis v nogometno šolo predstavlja vključevanje otroka v šport in nogometno vadbo ter ponuja vsem otrokom enake možnosti in pogoje za delo in vadbo. Filozofijo in vizijo kluba morate razumeti in vam mora ustrezati, saj boste le tako v klubu uživali in ga imeli radi in le tako se bo klub skupaj z vami razvijal tudi sam. Prihodnost lahko zgradimo le skupaj.

Strokovni sodelavci

Vodja nogometne šole
Aleš Kačičnik

Trener U-19
Aleš Kačičnik

Trener U-17
Urh Kobilšek

Trener U-15
Boris Križanec

Pomočnik U-15
Gorazd But

Trener U-13
Andraž Kobilšek

Pomočnik U-13
Tadej Stiplošek

Trener U-11
Tadej Stiplošek

Trener U-9
Denis Nušinović
Alem Salaji

Trener U-7
Denis Nušinović
Alem Salaji

Postani nogometaš

V sezoni 2022/23 v nogometno šolo sprejemamo otroke vseh starosti. Od najmlajših (starih 6 let) do mladincev. Osnovni cilj najmlajše selekcije (U7) je spoznavanje nogometa skozi zabavo in igro. Naučiti jih želimo sodelovanja in jih navaditi na red ter disciplino. Pričetek vadbe za najmlajše nogometaše je predviden z začetkom šolskega leta.

Prva ekipa, ki nastopa v tekmovanjih je selekcija U9 (letnik rojstva 2012 in 2013). Pričetek vadbe te selekcije je predviden v zadnjem tednu poletnih počitnic. Za treninge ostalih selekcij pa spremljate plan dela na naši spletni strani in Facebook profilu.