Povzetek tekem mlajših selekcij

𝗠𝗹𝗮𝗱𝗶𝗻𝗰𝗶:
Mladinska selekcija je danes v Rogaški odigrala tekmo proti NK Posavje Krško. Povedli so gostje, vendar so naši fantje do konca prvega polčasa preobrnili rezultat in odšli na odmor z vodstvom 2:1. V drugem polčasu so gostje še enkrat zadeli in postavili končni izid. Rogaška si je v drugem polčasa priigrala veliko priložnosti, vendar sta gostujoči vratar in nekajkrat vratnica preprečila, da bi se veselili zmage.

𝗡𝗞 𝗥𝗼𝗴𝗮𝘀̌𝗸𝗮-𝗥𝗼𝗴𝗮𝘁𝗲𝗰 : 𝗡𝗞 𝗣𝗼𝘀𝗮𝘃𝗷𝗲 𝗞𝗿𝘀̌𝗸𝗼 (𝟮:𝟮)
Strelci: 𝗣𝘂𝗵𝗲𝗸, 𝗛𝗲𝗿𝗻𝗮𝘃𝘀

𝗞𝗮𝗱𝗲𝘁𝗶:
Kadetska selekcija je včeraj odigrala tekmo v težkih deževnih razmerah. V Rogaško je prišla ekipa ND Polzela-Vranko. Gostje so v 20. minuti vodili z 0:2, vendar so naši fantje z dobro igro do polčasa izenačili rezultat. V drugem polčasu sta obe ekipi dosegli še po en gol in tako je bil končni rezultat 3:3.

𝗡𝗞 𝗥𝗼𝗴𝗮𝘀̌𝗸𝗮-𝗥𝗼𝗴𝗮𝘁𝗲𝗰 : 𝗡𝗗 𝗣𝗼𝗹𝘇𝗲𝗹𝗮-𝗩𝗿𝗮𝗻𝘀𝗸𝗼 (𝟯:𝟯)
Strelci: 𝗟𝗶𝗽𝗻𝗶𝗸, 𝗗𝗿𝗼𝗳𝗲𝗻𝗶𝗸, 𝗖𝘃𝗲𝗸

𝗨𝟭𝟱:
Selekcija U15 je prav tako v soboto zjutraj odigrala tekmo v težkih vremenskih pogojih proti ekipi NK Dravograd. Rezultat polčasa je bil 1:1, nato pa so naši fantje v drugem polčasu prikazali odlično igro in slavili z rezultatom 3:1.

𝗡𝗞 𝗥𝗼𝗴𝗮𝘀̌𝗸𝗮-𝗥𝗼𝗴𝗮𝘁𝗲𝗰 : 𝗡𝗞 𝗗𝗿𝗮𝘃𝗼𝗴𝗿𝗮𝗱 (𝟯:𝟭)
Strelci: 𝗣𝗼𝗻𝗴𝗿𝗮𝗰̌𝗶𝗰́ 𝟮𝘅, 𝗞𝗿𝗶𝘇̌𝗮𝗻

𝗨𝟭𝟯:
Selekcija U13 je danes zjutraj v Rogatcu odigrala tekmo proti ekipi NK Krško. Fantje so prikazali odlično igro in znova zasluženo slavili z rezultatom 4:2.

𝗡𝗞 𝗥𝗼𝗴𝗮𝘀̌𝗸𝗮-𝗥𝗼𝗴𝗮𝘁𝗲𝗰 : 𝗡𝗞 𝗞𝗿𝘀̌𝗸𝗼 (𝟰:𝟮)
Strelci: 𝗙𝗲𝗿𝗺𝗲 𝟮𝘅, 𝗣𝗿𝗮𝗵 𝗝𝗲𝗿𝗶𝗰̌, 𝗟𝗼𝗻𝗰̌𝗮𝗿𝗶𝗰̌

𝗨𝟭𝟭:
Selekcija U11 je v soboto v Celju odigrala tekme proti ekipi NK Šampion. Naši fantje prikazali dobro igro in uživali v igri.

𝗖̌𝗲𝘀𝘁𝗶𝘁𝗸𝗲 𝘃𝘀𝗲𝗺 𝗶𝗴𝗿𝗮𝗹𝗰𝗲𝗺 𝗶𝗻 𝘁𝗿𝗲𝗻𝗲𝗿𝗷𝗲𝗺 𝘇𝗮 𝘂𝘀𝗽𝗲𝘀̌𝗲𝗻 𝘃𝗶𝗸𝗲𝗻𝗱!

Ponovna zmaga doma

NK Rogaška je gostila ekipo ND Bilje in zmagala 3:0. Naši fantje so prikazali odlično igro in zasluženo slavili!  V prvem polčasu smo videli kar

Preberi »

#Mladinske selekcije

Skoraj popoln tekmovalni vikend naših mlajših selekcij! Selekcija U15 je zabeležila zgodovinsko prvo zmago v 1.SNL vzhod, ki se igra pod okriljem NZS-ja. Druga ekipa

Preberi »